Filmtips

Publicerat: 2010-09-19 / 14:31:23

Har tänkt ge några filmtips i många veckor nu, men det har inte blivit av. Men nu när hösten är här och man kanske vill slappa en söndagkväll så kanske dessa tre tips kan vara till belåtenhet;)




"Armored" är ingen film som jag skulle välja helt själv, gillar inte riktigt dessa action filmer;)
Men det är en helt okej film som handlar om ett gäng värdetransportkörare som planerar den perfekta kuppen som ska ge dem ett byte på flera miljoner dollar UTAN att åka fast, men det går så klart inte riktigt som de planerat.


"Case 69" är en film med Renée Zellweger i huvudrollen som en socialarbetare som får upp ögonen för fallet med den ovanliga Lillith, som verkar ha det allt annat än bra hemma hos sina föräldrar.
  Man inser förstår redan från början att någonting inte riktigt stämmer med fallet, den lilla flickan kanske inte är så oskyldig som det först verkar?! En riktigt bra film, om man vill sitta och bita på naglarna i några timmar.  


"Vägen" är en av de bästa filmerna i "naturkatastrof/jordensundergångs" gengren som jag sätt. Det har skett en klimatkollaps på jorden, all växtlighet är utslaget och på jorden härjar det bränder och skyfall av regn och iskall snö. Endast några få överlevare finns kvar, bland dem i far och hans son, de vet inte om det finns någonting kvar att leva för. Men de bestämmer sig för att försöka ta sig mot havet och hoppas finna liv.

Det som sker i filmen är någonting som faktiskt är fullt möjligt kan hända i verkligheten och det är därför jag med skreckblandad förtjusning gillade filmen och dess berättelse.


Kommentarer
Rogge

Armored: 7 älghuvuden av 10

(gillar man den typen av filmer så är den riktigt bra)



Case 69: 9 älghuvuden av 10

(riktigt riktigt bra, läskig och spännande film)



Vägen: 2 älghuvuden av 10

(dålig tråkig film av mig att dömma, iofs så är det inte min typ av film då det blir återblickar och sen handlar om en massa elände. är man känslig kan tårarna komma. gillar man sånna filmer är det säkert en 9a)



Kul att dvd "funkade" när vi såg de ;) skratt

Publicerat: 2010-09-20 / 17:47:04 ,

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback