Trött, tvättstuga och arbetsintervju

Publicerat: 2010-04-29 / 10:00:56
God morgon!

Är sjukt trött idag, varför vet jag faktiskt inte. Skulle kunna somna när som helst känns det som. Men idag är det tvättstugan som gäller, skönt att man inte hade så himla mycket att tvätta bara, då slipper man kuta där alltför många gånger.

I eftermiddag ska jag faktiskt på en arbetsintervju och sen är det tänkt att jag ska fota Lisa igen, men jag får verkligen hoppas att det INTE kommer att regna då jag ska fota:/

 THE SUN IS NOT SHINING. . .

Publicerat: 2010-04-28 / 12:56:24

Hej hej hemskt mycket hej!

Suttit och läst mina "skandalbloggar", vänbloggar och fotobloggar, svarat på mail och kikat på drömkameran så här på morgon/mitt på dagen/eftermiddan:)

Jag är ju ute efter en Canon eos 5d mark II och det är INTE  för att "alla" andra har en sån som jag vill ha en. Äger en 40d idag och är väldigt nöjd med den och har utvecklats mycket tillsammans med den under tiden jag haft den. MEN den börjar att begränsa mig en aning känner jag bara. Känns som att jag kanske kan ha möjlighet att införskaffa mig en sådan i framtiden i alla fall, vilket käns skönt:)

Får väll tillägga att det är inte kameran som gör fotografen. Förstår man sig inte på hur kameran och ljuset funkar, så spelar det ingen roll vilken kamera man använder, det vet jag också:)

För er som missat, så är min hemsida i alla fall klar:Klicka på länken här så kommer ni till sidan.

PS. Säg gärna vad ni tycker om sidan:) DS.


GNÄLLSPIKEN

Publicerat: 2010-04-27 / 23:11:29
Hej och hå!

Gamnacken har återvänt till hennes näste och slickar nu sina sår, eller nja inte riktigt så, men det är svårt att slicka nacken i alla fall (tror inte heller att det skulle hjälpa mot smärtan)=P.

Var en sväng på stan och sen for jag och fika hos några kompisar:)

Skickat in mitt tävlingsbidrag har jag också gjort. Sjukt svårt att välja var det. Men det blev fyran i i detta inlägg.


Gamnacke, tävling, bilder, stan. . . .

Publicerat: 2010-04-27 / 13:40:18

Hej hej!

Sitter tragiskt nog och käkar frukost vid denna tid på dygnet:/ Inte för att jag klev upp nu, men tiden har bara flugit förbi och när det börja kurra i magen så var klockan redan halv två.

Har för övrigt utvecklat en s.k gamnacke/ostbåge. Har så s*tans ont i nacken så jag vet inte vart jag ska ta vägen och det ser dessutom ut som att jag nyss stelopererat mig. Tur man inte ska köra någon bil idag, för jag skulle inte kunna titta i sidled *skratt*

Idag är sista dagen till att skicka in bidraget till tävlingen hos Emelie, meeeeen jag vet inte vilket kort jag ska skicka in bara:/ Måste fundera en liten stund till.

Har 56 kort som jag tycker vart bra (det är f*n rekord skulle jag tro). Men lägger ut två bilder till som ni får se, resten får Caroline sen när alla är klara, som tack för hjälpen:)


HEMSIDAN ÄR KLAR:)

Publicerat: 2010-04-26 / 23:21:27

Klicka
här så kommer ni vidare till hemsidan:)

Blev lite tokigt när min externa hårddisk la av, fick inte till bilderna riktigt så jag ville ha det. Men det får duga tills vidare i alla fall:)

TÄVLING

Publicerat: 2010-04-26 / 22:53:49

Hej och hå!

Jag surfade runt på nätet och kom in på en blogg som heter "En bulle ur ugnen" och där kan man vara med och tävla om en canvastavla i valfri storlek:) Så jag passar på och medverkar och håller tummarna.


Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].


CAROLINE

Publicerat: 2010-04-26 / 19:43:47
Hej hej!

Har suttit och färdigställt lite bilder ikväll, är inte riktigt klar. Men ska lägga upp fyra bilder som jag är nöjd med:)


MIN KATT

Publicerat: 2010-04-26 / 12:50:39

God dag!

Telefonmåndag idag, big suprise att jag återigen inte lyckats uträtta någonting.

När jag ätit min sena frukost så ska jag försöka göra klart alla bilder, så jag kan välja ut den som jag ska skicka till tävlingen. Kanske att jag lägger upp dem här så får de som vill, säga vad de tycker:)Min lilla katt som bor ute på landet, hon är hela 13 år gammal. Men jagar fortfarande som en liten tonåring;)
Hon är rätt svår att fånga på kort (sitter inte still så ofta) och dammig är hon också, varit ute och härjat skulle jag tro:)


Sneak-peak!

Publicerat: 2010-04-25 / 23:17:21
Hej hej!

Jag kunde inte låta bli att kolla igenom bilderna på Caroline innan jag gick och la mig. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet (om man får säga så själv om sina egna bilder???!!).

Att få öva, öva och öva ger mig möjlighet att bli mer säker, så att jag kan gå över till att "bara" hjälpa personen som ska fotograferas att känna sig avslappnad och dirigera personen i hur han eller hon ska ligga, sitta eller stå, vilket leder till ett bättre resultat.

Caroline är så otroligt bekväm och lättsam att fotografera och därför en ypperlig person att öva på:). Hon aggerar som värsta fotomodellen och det ger mig möjlighet att ha lite mer koll på ljuset och kameran och dess inställningar. Sen att hon blir otroligt bra på kort gör ju inte saken värre precis. Det är ju bara tvunget att bli ett lyckat resultat då:)Tack så mycket för en trevlig eftermiddag med skratt, tok och några skrubbsår vännen:)

EN SUPER DAG:)

Publicerat: 2010-04-25 / 21:42:24
God kväll!

Nu är man sjukt trött, har fotat mer eller mindre från och till hela dagen och det har varit sjukt roligt. Först ut var Tobben och han är ju som jag tidigare nämnt, väldigt lik mig när det gäller att bli fotograferad. Han tycker inte att det är så himla kul. Men det var snällt av honom att ställa upp i alla fall:)

Här är han i alldeles egen hög person:


Sen kom Caroline över efter att jag kommit hem från Tobben och vi fotade "blommiga-klänningstemat" få se om jag orkar lägga upp ett smakprov och berätta mer redan ikväll, eller om jag väntar tills i morgon;)
 

FOTOTEMA

Publicerat: 2010-04-24 / 00:22:17
Hej hej!

Fick till datorn ikväll *skööönt*. Så nu har suttit framför datorn och fnula på en fotografering med ett skräck/rysare-tema. Så nu är det bara att försöka övertala någon att ställa upp på min galna idé=P Har en person som jag ska försöka "tvinga" att ställa upp *skratt* (nädå ska fråga snällt).

 
FÖRE/EFTER BILD

Lite så här har jag tänkt mig miljön bakom personen. Blev inspererad av Hanna B:s bilder.

 

VÅR

Publicerat: 2010-04-23 / 22:07:48

Hej hej!

Var ut och gick en sväng på kvällen och kika runt, våren kommer mer och mer. Men det går alldeles för sakta tycker jag.
Det blev ingen fotografering idag, Caroline fick tyvärr förhinder. Få se om vi kanske kan hinna med det någon annan dag istället, de flesta har massor att göra nu när det är C-uppsats och allt. Måste erkänna att jag inte är ett dugg avundsjuk *skratt* är nog ingen C-uppsats material riktigt.


MINA FUNDERINGAR SOM MALER I HJÄRNOMLOPPET

Publicerat: 2010-04-23 / 14:39:03
Hej igen!

Funderar och funderar på hur jag ska ha det den närmsta framtiden och hur jag ska staka ut mina långsiktiga planer. Jag mår skitdåligt när jag inte vet vad som ska ske (nej jag blir inte deprimerad eller nått sånt, mår bara riktigt dåligt).

Jag har säkert haft 20 olika planer inför framtiden den senaste veckan+en reservplan (man ska alltid ha en reservplan). Att ha en reservplan vid sidan om har jag fått lära mig av min mamma. Jag tror inte att man någonsin kan vara så säker på sin situation att man kan förlita sig på att det kommer att vara så resten av livet, hur lycklig man en må vara. Varken jag eller mamma är kroniskt pessimistiska gällande livet och inte tar till vara på det vi har eller uppskattar det, men för mig är reservplanen alltid en trygghet. Jag vill veta att om det skiter sig, ja då vet jag vart jag kan ta vägen helt enkelt. 

Det som är mest frustrerande just nu, är det faktum att man faktiskt är vuxen och som vuxen kan man inte alltid få det man vill ha, utan man kanske måste göra någonting bara för att överleva. Det som är ännu mer frustrerande är det att när man försöker vara vuxen och ta tag i saker och försöker få tag på folk som kanske kan bringa klarhet i ens planer, ja då får man inte tag på dem.

Jag är lite trött på att tänka tanken "din tid kommer" för jag är inte 16 längre jag är 25 (snart 26) och ibland undrar jag om jag orkar vänta på denna tid. Ibland fylls jag av en ond känsla och tänker att "varför måste jag ge upp det jag vill åt, bara för att överleva?" "Varför måste jag låta mitt liv ligga på väntelistan på grund av att jag måste överleva?" (Vet att jag låter som en tjurig 5 åring, när jag tänker eller säger så och det är inte bara jag som drabbas av sånt, men så är det ibland).

Ni tänker säkert att medans jag håller på och överlever så kan jag ju fortsätta förverkliga det jag verkligen verkligen vill göra. Ja jo på ett sätt kan jag göra det, på ett annat sätt kan jag inte det. Just nu tror jag att jag sitter i en sits som tvingar mig att överge drömmen ett tag till. . .


Förhoppnignsvis kanske jag ska fota Caroline idag:) Få se hur det blir med den blommiga klänningen bara, det är inte riktigt beachväder här än;)Men få se om vi kanske kan skippa mössan och vinterjackan i alla fall *skratt*

VARNING FÖR SKITEN PERSONAL SECURITY

Publicerat: 2010-04-23 / 14:18:52
Hej

Min dator har blivit utsatt för virus, därför har jag inte uppdaterat bloggen så värst mycket. Bytte till min gamla burk nu, men den funkar inte helt hundra heller tyvärr:/

Blir irriterad på mig själv för jag gick på att det var virus på datorn och att windows behövde uppdatera med ett plug-in program. Vilket var fel (så klart), programmet gör så att man först blir blockerad från olika sidor på internet och en varning kommer upp att sidorna kan innehålla virus och man ombeds att köra en granskning på datorn, när man gör det så kommer det upp ett meddelande om att det finns massvis med virus på datorn och man ska trycka på "remove" men när man gör det så ombeds man att gå in på en sida på internet och BETALA för ett licens nummer för att kunna ta bort viruset *suck*.

När man inte så dum så man går på det, ja då börjar programmet att sega ner datorn, man kommer inte ut på internet, man kan inte gå i program och när man försöker avinstallera skiten ja DÅ GÅR DET INTE!!! 
Allt man försöker ladda hem, stoppar programmet för att man inte ska kunna ladda hem program som kanske skulle kunna ta bort skiten.

Kalla mig dum, kalla mig korkad men ladda för guds skull inte ner någonting som heter PERSONAL SECURITY som jag gjorde:/

HATAR DATORER JUST NU!!!!

EN FIN TANKE FRÅN TVÅ FINA SYSKON:)

Publicerat: 2010-04-20 / 22:11:41
Innan jag går och lägger mig, så ska jag berätta någonting roligt som hände idag. Jag fick ett brev, det var ett brev från mina syskon som jag inte alls hade väntat mig. Inutti brevet fanns det ett jättefint kort där de skrev en massa fint till mig och några koklistermärken *skratt* (har samlat på såna när jag var mindre). Vart så himla himla himla glad över att de tänkt på mig.Tack mina kära syskon:)

EN SERIÖS BILD

Publicerat: 2010-04-20 / 21:21:55

Jag har försökt mig på att ta lite självporträtt, det här vart väll hyffsat i alla fall. Min mamma tyckte INTE jag skulle klippa mig igen;) Men nja, börjar i alla fall känna mig som svampbob fyrkant i håret, men men få se hur jag gör:)

MAN BLIR KNÄPP AV ATT SITTA VID TELEFON=P

Publicerat: 2010-04-20 / 19:43:45
Hej hej!

Idag har varit en dag i telefonens tecken. Det är så konstigt att det kan ta evigheter att få saker uträttade när det måste ske via telefon.

Första stället jag ringde på och efter att ha fått knappa in personnummer, ärendenummer, ja nästan så man trodde man skulle skriva in skonummer också, så kom jag äntligen fram för att mötas av en telefonsvarare som meddelade att "personen du söker är tillfälligt sjuk" (Ja man hoppas ju verkligen att det bara är tillfälligt då=P).

Andra stället, ja där blev jag inte klokare heller, för där möttes jag av en telefonsvarare som meddelade att personen var ute för tillfället och skulle vara åter klockan 15.00 (synd att klockan redan då var över 15,00 men men).

Tredje stället var precis nästan lika, personen var ute på ärende.

På fjärde stället kom jag fram, men personen jag ställde mina frågor till gav mig tvetydiga svar typ i stil med "nja, det skulle kunna vara så, men det behöver inte vara så" Så man kan säga att jag inte blev så mycket klokare.

Så efter denna eftermiddag i telefon så sjönk min IQ-nivå och jag vart en aning knäpp som ni ser på animeringen nedan. MÅSTE KLIPPA MIG:( Men men det här bjuuuuuuder jag på=P


OBS!!! Har tagit SERIÖSA bilder också, som jag ska använda på hemsidan;)

ROAST PÅ BERNS

Publicerat: 2010-04-20 / 00:03:50
God kväll!

Har suttit och kollat på "Roast på berns" tills nu. Ikväll roastade man Babben Larsson och ja vad ska man säga. Finns det verkligen ingenting annat att skämta om än hennes vikt???!!! Och innan alla ska skippa efter andan och säga "Ja, men man får ju skämta om allt annat, då måste man ju få dra tjockis skämt också jö", så svarar jag att ja, absolut måste man få det, eftersom man får skämta om i princip allt annat, så måste man även få skämta om någons vikt. Men efter 10, 11, 12, 13 tjockis skämtet så börja i alla fall jag lessna.

Jag menar det är ju sveriges "komikerelit" som ska sitta där och roasta och det känns som rätt B:igt om de inte kan komma på ett endaste skämt om Babben som inte har med hennes vikt att göra.

Ja det var en liten tanke jag hade så här på kvällskvisten.

NUTTISENS BALKONGÄVENTYR

Publicerat: 2010-04-19 / 17:42:53
Hej igen!

Nu är det måndag igen och någon har för första gången (nästan första gången) fått vara ute en stund. Har haft köksfönstret öppet mot balkongen och låtit Nuttisen sitta ute på fönsterbrädan och kika (under uppsikt).

Hon verkar tycka det var roligt för nu sover hon som en stock i sängen=P


BLOGGTORKA

Publicerat: 2010-04-17 / 12:17:57

God morgon!

Som ni ser så har bloggtorkan infallit sig=P Ska se om den kommer tillbaka någonting i helgen.

Igår var jag iväg och hjälpte Caroline med hennes 70x100 cm stora Canvastavlor som hon gjort på två av korten som jag knäppte på henne och hennes lilla hund. Det tog oss lite längre tid än vad vi hade beräknat att få den första att passa in i träramen (utan några större svordomar eller nervsammanbrott *skratt*), Men resultatet vart riktigt snyggt måste jag säga:)

Det var flera som också sagt att bilderna var fina sa Caroline och jag vart jätteglad över att få höra det:)   


OMTUMLANDE DAG

Publicerat: 2010-04-14 / 23:18:11

Hej!

Idag har varit en riktigt omtumlande dag på många sätt, mycket beslut som måste tas och det snabbt och det känns jobbigt att inte kunna få tänka igenom sina beslut. Men under dessa omständigheter så känns det nästan som att jag inte har något val än att fatta dem snabbt och hoppas på det bästa.

Idag har jag återigen också stött på motgång och människor som inte riktigt tror på min förmåga eller ens vill lyssna på vad jag har att säga utan bara antar att jag inte kan så mycket. Först blev jag ledsen och tom inombords, kände mig riktigt värdelös ett tag. För att sen faktiskt tänka att "Nä, jag ska f*n visa dem vad jag verkligen kan åstadkomma om jag bara vill" Hoppas verkligen att den dagen kommer då jag kan säga att "Va var det jag sa!"

Hela mitt inre är i en liten mini kaos just nu och är evigt tacksam över de som tror på mig och peppar och stöttar mig i mina tusen funderingar, utan er hade jag nog gett upp.   


KLÄNNINGAR. . .

Publicerat: 2010-04-13 / 22:30:52

God kväll!

Är helt sluuut i armarna, varit och tränat ikväll och det gick skitbra faktiskt. Börjar komma in i träningen nu igen, vilket känns riktigt skönt:)

Idag var jag på H&M eftersom jag var tvungen att vänta på bussen i hundra år, hittade två jättefina klänningar, som satt riktigt bra på mig (får man säga så??!!), ja ja, det gjorde de faktiskt=P Brukar oftast ha testat klänningar som ser ut som hej kom och hjälp mig baktill eller så har de varit i något material (typ lyckra eller viskos som är ännu värre) som gör så att varenda veck på kroppen syns.

Klicka på länkarna om ni vill se vilka jag menar:)
Klänning nr 1
Klänning nr 2

Men sen blir jag lite så här att, när ska jag använda dem egentligen??!! Men men, fin var de i alla fall, få se hur jag gör, men de kosta bara 99:- styck!!=P

PS. I förra inlägget var jag SERIÖS i om någon skulle vilja ställa upp som modell till porträtt tävlingen:), men tack Rogge för att du erbjöd dig, men ja du är tyvärr inte modellen jag söker till just detta uppdrag:) DS.Suuugen på att vara med på tävling. .

Publicerat: 2010-04-13 / 14:28:25
Hej hej!

Emelie Ohlsson har en porträtt tävling på sin blogg, med tema vår. Är sjukt sugen på att vara med, har en idé i huvve också, när våren inte riktigt hunnit hit upp med grönska och så, så har jag tänkt mer på outfitten, med t ex blommig somrig klänning m.m. Meeeeen jag behöver ju någon som vill ställa upp också:)

Någon som vill vill vill vill vill????????=P Skulle va riktigt roligt och testa idén om inge annat.VÅRTECKEN IGEN. . .

Publicerat: 2010-04-12 / 13:40:34


HJÄLP!

Publicerat: 2010-04-12 / 11:11:06

Hej!

Jag har insett en sak, jag behöver hjälp!!! Jag har fastnat i bloggträsket och kan inte ta mig ur, varje dag är det som en ond kraft som suger tag i mig och tvingar mig att skriva in adresserna till diverse bloggar, bara för att jag ska läsa och bli frustrerad och förbannad på det som skrivs och för att sen senare på dagen ringa syster och vara asförbannade tillsammans över det som skrivits.

Finns det typ rehab för bloggmissbrukare???=P  

Nä nu ska jag gå ut och gå en sväng, ta en riktig funderare på vart mitt liv egentligen är på väg.

(Ta det jag skrivit med en nypa salt förresten, så farligt är det kanske inte).


Cykling som inte blev av. . .

Publicerat: 2010-04-11 / 12:18:03
Hej!

Idag skulle det bli cykling, men eftersom jag stått och jävlats med att pumpa upp däcken i en halvtimme och endast åstadkommit att däcken innehåller mindre luft än när jag började pumpa, så ser jag mig som besegrad och får gå istället. . *suck*

Hörs senare. . .

BIO- SHUTTER ISLAND

Publicerat: 2010-04-11 / 00:03:37
God kväll!

Nyss hemkommen från bion. Var och kika på Shutter Island, som handla om en Sheriff (Spelad av Leonardo di Caprio) anländer på ett mentalsjukhus beläget på en ö, för att utreda försvinnandet av en patient som är inlaggd där. Den stora frågan är, vad gör de egentligen med patienterna?

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker. Den var i alla fall liiiiite för seg dragen och övertydlig på något sätt. Nästan som att skaparen av filmen var rädd att vi inte skulle fatta poängen om han inte noga gick igenom precis varenda detalj, vilket drog ner filmen en aning enligt mig.

Sen gick jag och vänta på att det skulle hända något i filmen, det var trotts allt en rysare och då förväntar jag mig någonting som får håret att resa sig bak i nacken, vilket inte riktigt hände heller.

Men filmen gav mig i alla fall mycket att fundera på, slutet var inte så ensidigt som det kanske verkade och det gillar jag. Gillar när man får fundera och tänka lite efter filmen, det gör att man inte glömmer filmen så fort.

Så filmen får tre saxar av fem möjliga, klart sevärd hemma i soffan.

MITT ÄLSKADE OBJEKTIV:)

Publicerat: 2010-04-09 / 18:56:45
Hej hej!

Har kommit på varför jag gillar mitt macro objektiv så mycket, den återger kanon färger!!!:)

Jag tycker det är enorm skillnad på den och mina andra billigare objektiv. Till en viss del sitter resultatet i priset på den utrustning man äger och har MEN och det är ett stort MEN detta. Behärskar man inte sin utrustning fullt ut, ja då spelar det ingen roll om du har en utrustning för ett par tusenlappar eller för flera tiotusentals kronor. Resultatet blir inte bättre om man inte vet vad man sysslar med helt enkelt.

Här kommer lite bilder som jag fotade idag:)Kanske visar ett exempel på vad jag menar lite senare.
Men nu ska jag ta och fixa nå käk, för jag är klar med mitt teoretiskaprov till skolan och känner att jag skulle kunna äta upp en hel häst=P

VÅRTECKEN IGEN:)

Publicerat: 2010-04-09 / 12:13:35
Hej!

Var på stan med grabbarna grus i förgår, måste säga att det var värre att gå med dem på stan än en bunt fruntimmer *skratt* Det tog tiiiiiiiiiiid=P Nädå nu ska jag inte vara elak mot lantortspojkarna;)

Men i alla fall, när vi ätit klart så pep jag in på H&M. Ni vet det där presentkortet jag har haft väldigt länge, den spenderade jag upp i alla fall:) Köpte ett par skor och en blommig scarf för resterande pengar på kortet.

Såg även att de sopade gatorna i stan på all grus, det är ett RIKTIGT vårtecken för mig *jippeeeee*


Nya vårtecken

Publicerat: 2010-04-08 / 12:11:35

Har varit ut och försökt fånga mina Krokussar i rabatten på bild i flera dagar, men inte fått till någon bild som jag varit nöjd med (grannarna tror nog att jag inte riktigt har alla hästar hemma). Men idag använde jag mitt macro objektiv (Canon 100 2,8) och fick till några hyfsade bilder. Men Krokusarna sov tyvärr, eftersom solen inte sken på dem *suck*


Tradera

Publicerat: 2010-04-07 / 10:55:25

God morgon!

Börjar att inte gilla Tradera, vet inte riktigt men det verkar som att det man säljer ska man sälja gratis. Jag tycker inte att typ 200 kr för ett par helt nya Levis jeans är för mycket begärt, men tydligen så är det ingen som är intresserad=P

Sen är det bökigt att skicka det man lyckas sälja också (latheten det sitter i). Men men kan inte sälja allt gratis, så jag tror jag skippar tradera ett tag nu=P

Nu ska jag koka kaffe, för jag ska få lite besök som det verkar. . . :)


Perfekta ställen. . .

Publicerat: 2010-04-06 / 22:03:27
Hej igen!

När jag var till stan under påsken så såg jag en del ställen som skulle passa perfekt för en fotografering.Det vore apkul om man hade möjlighet att "styla" till någon riktigt fräkt och använda något av dessa områden som bakgrund.

SLUUUUUT SOM ARTIST. .

Publicerat: 2010-04-06 / 18:53:04

Tja!

Satan, jag är helt sluuuuuuuut. Vet inte vad det är riktigt, men känns som att jag skulle kunna somna när som helst (pensionärs varning på mig).

Här kommer två bilder som jag tog för skojs skull, men tror att Nuttisen försökte visa mig att hon inte var på någon riktigt bra fotograferingshumör dock=P
En prövning från ovan???

Publicerat: 2010-04-06 / 10:47:27

God dag!

Jag har ju som jag tidigare nämnt haft en massa problem med datorn och jag vet inte om detta varit en prövning för att jag ska få bättre tålamod eller om det varit ren och skär spykning av någon där ovanifrån=P

Men i alla fall det hela börja med att vissa program inte funkat riktigt hundra. Sen om det inte var nog med det så hällde jag kaffe på tangentbordet, så den la av helt och jag fick fara och köpa ett nytt. När jag sedan dan efter inköpet skulle installera tangentbordet, ja då funka inte musen. Jag for återigen på elgiganten och köpte en ny mus, det vart en ful neongrön sak som jag köpte i ren ilska.

När jag kom hem så skulle jag byta hårddisk till datorn och innan jag kunde göra det, så behövde jag få ut bilder. Men när jag stoppa in minnestickan, så funka inte uttaget. Så jag drog ur tangentbordet, för att kunna stoppa in minnestickan och skulle till att föra över bilderna, då fanns det ingen plats på stickan. Kunde inte radera något på stickan för då skulle jag behövt tangentbordet för att göra det!!!! Vilket dilemma, vid detta laget så stod jag och hoppa jämnfota av ilska. Det kom ut några meningar i stil med att "ingen tycker om mig också"

Till slut tog jag fram DVD-skivor och fick bränna ut hundra skivor för att få ut lite bilder i alla fall, vilket tog en evighet. Sen var det dags att koppla in hårddisken och jag andades ut, tills skärmen INTE fungerade!!!!! Behöver inte nämna något om min sinnesstämning längre, för det kan ni nog räkna ut redan. (Det kanske pressades fram några tårar i ögonvrån och jag tyckte allmänt synd om mig).

(Men efter lite fipplande så surra den igång som tur var. . .)

Så om detta var en prövning, så fick jag ett F-E-T-T ICKE GODKÄNT!!!!;) Det ska bara flyyyyyta på och låta shop shop när jag ska ha något fixat *skratt*  


KATTEN I TRUBBEL. . .

Publicerat: 2010-04-05 / 22:51:23
Hej igen!

Måste bara visa två bilder nu när jag äntligen lyckats ladda in dem i datorn *grrr*. Men det var från då när jag var hundvakt, katten hade lite problem med att veta hur hon skulle komma förbi den stooooora besten som occuperat hela soffan *skratt*Hon försökte bemöta problemet från olika håll om man säger så;)

PORTRÄTT:)

Publicerat: 2010-04-05 / 22:24:34

Hej hej!

I helgen plåga jag mina gäster med att även ta kort på dem också, man kan ju inte bara vara ledig och må gott heller *skratt*


VÅRTECKEN I PÅSKTIDER. . .

Publicerat: 2010-04-04 / 22:17:15

God kväll!

Som jag tidigare nämnde så har jag haft en helt underbar påsk:) Först på Skärtorsdagen var jag ju som jag nämnde på värsta brak middagen hemma hos Carro med bror:) *man tackar för en trevlig kväll*

Sen kom ju syster yster med kille på Långfredagen och igår och idag har det varit kanonväder, första gången det verkligen har känts som att våren kanske är på väg, helt underbart och strosa i stan igår och titta på alla människor som flockades kring badhusparken och lapa sooooooooool.

Har under dessa dagar försökt hitta en massa vårtecken och här kommer tre bidrag:Sessan:)

Publicerat: 2010-04-04 / 19:20:48Sessan är glad när sängen återigen är hennes:) Gästerna har farit idag också *snyft* Datorn är åter fixas, så jag ska blogga mer sen. .


En dag på stan-påskafton

Publicerat: 2010-04-03 / 21:36:36
Hej hej!

Nu är påskafton snart slut, systeryster, hennes pojkvän och jag var in till stan och fika idag. Solen sken och det var riktigt kanonväder:)

Min dator paja efter kaffeincidenten:/ tangentbordet la av, så jag var och köpte ett nytt idag. Det var verkligen ett nytt tangentbord som jag ville lägga mina pengar på just nu, men men vad gör man.

Ska börja förhoppningsvis fixa datorn i morgon så jag kan börja lägga ut kort igen, detta börjar bli alltför tråkigt, men min systeryster tog lite kort med sin kamera idag, så jag lägger ut två:Bilder tagna av min syster och hennes pojkvän:)

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG FREDAG!

Publicerat: 2010-04-02 / 09:46:45
Hej!

Vilken morgon detta har varit:/ Min mage har velat haft ihjäl mig sen jag vakna, var på middag igår och det var supertrevligt och god mat, men jag misskötte mig, så ja jag får skylla mig själv helt enkelt i den saken.

Men om det inte vore nog med magen, så var jag ju tvungen att försöka dricka kaffe vid datorn, vet inte riktigt vilken slags spasmisk attack jag fick men veva ner  kaffekoppen på tangentbordet, mobilen och kameran (ja hela jag var också täckt med kaffe).

Ja så tangentbordet låter klibb klibb klibb när jag skriver på den, telefon vet jag att den kommer börja muppa sig och få kortslutningar inom en snar framtid och kameran vill jag inte ens titta på.

Sen är jag fruktansvärt irriterad på tv:n, jag menar varför måste det BARA visas barnprogram tidigt på morgon?? finns det verkligen INGEN vuxen person som kliver upp klockan sju????!!! Eller är det kanske så att alla vuxna gillar barnprogram? Eller vad? Ja nä det är ett I-landsproblem så det bara skriker om det, men jag förstår i alla fall inte.

Snart är syster här i alla fall med sin pojkvänn, så man får väll ta ett sista ryck och röja undan det sista. . .


Ja just, GLAD PÅSK PÅ ER! =P

DATORN ÄR NÄSTAN DÖD OCH JA. . .

Publicerat: 2010-04-01 / 08:52:51

Hej!

Nope, jag har inte gått och dött under ett träningspass, jag lovar=P Datorn funkar inte, så jag har inte haft några bilder att lägga ut och då tappar ju bloggen lite av meningen. När man inte är datahacker, så får jag ju heller inte till den tyvärr.

Det är ett riktigt skitväder ute, mulet, dimma och duggregn. Hoppas verkligen att solen tittar fram i helgen.

Zzzzz Zzzzzz. . .