ABSOLUT INGENTING

Publicerat: 2010-03-30 / 13:01:45

Hej!

Kan fortfarande inte lägga ut bilderna som jag hade önskat:/ Men men, dessa datorer vill aldrig som jag vill ändå så.

Känner mig bara liiiite mörbultad idag, men det är inte så farligt ändå. Kanske att man kan komma mer i form ändå som det ser ut, mina 7 kilo som jag gick ner förra våren har jag hållt till nu *Jippee* 

Hulken summer 2010???!!! Nja, kanske inte riktigt så då=P

Som jag tidigare nämnde så ska jag på step-up ikväll, ska faktiskt bli rätt spännande (kul att nånting i mitt liv just nu är spännande också *skratt*).

Nä som ni ser blir det inte vettigt detta för fem öre, ska försöka ringa några samtal nu. . . .

Innan jag går så lägger jag upp en lagomt sne bild, för det finns ju vissa har jag hört som riktigt bara älskar mina snea bilder *skrattar skämtsamt* =P


TRÄNINGSDAG 1

Publicerat: 2010-03-29 / 20:27:50
Tja!

Hemkommen från träningen, måste säga att det gick över förväntan i alla fall. Var några biffiga killar och tjejer på träningen så jag ställde mig breve dom och sen körde jag=P och det var bara EN schlager dänga på hela passet *me like*

Ska kravla upp i soffan och glo på lite tv är det tänkt, i morgon är det step-upp som gäller i alla fall om mina kroppsdelar vill sammarbeta vill säga;)

Skulle lägga upp lite bilder, men det är nå fel på datorn!!!

LJN BY NIGHT. . .

Publicerat: 2010-03-29 / 01:13:10
Svårt att sova:/

Sitter framför datorn och kollar runt lite på allt möjligt, ingenting speciellt egentligen och lyssnar på musik. . .Me like. . .


I HAVE THE CARD IN MY HAND!!

Publicerat: 2010-03-28 / 21:23:54Japp det stämmer, funderat och funderat hur jag skulle göra och sen såg jag på nätet att kortena på Friskis såldes ut för halva priset t.o.m idag så jag for ut och köpte ett.  

Ska eventuellt fara redan i morgon kväll på mitt första pass, lovar dock inget. För far jag inte så får jag väll äta upp det. Men ska bli sköööönt att få träna igen, nog för jag hållt igång en del på egen hand. Men för min del är det bara att inse, jag behöver någonstans att fara för att träningen ska kännas effektiv och att det ger mig något.

Det är att man far dit, ger gärnet en timme per gång och sen är det klart. Måste ha någon att träna med för att jag ska ge gärnet, kan ju inte visa mig sämre än någon annan i gruppen förstår ni;) så av ren tjur så pressar man ju sig själv helt enkelt och sen är ju bra musik A och O i sammanhanget också=P Så jag kommer ha mord i sinnet om någon har byggt sitt pass med gamla och nya klassiker från melodifestivalen, det blir inte många armhävningar om Timotej ska sjunga KOM KOM KOM bla bla bla, lägger mig nog hellre och grinar då=P 
 
Men i alla fall så boka jag ett step-upp pass tills på tisdag kväll, är år och dar sen jag gick på sånt. Sist när jag var på det (inte på friskis)  så vart jag besviken, man var mer utanför brädan än på och jag såg mer ut som en yr kyckling som inte visste vart jag skulle ta vägen, tror det var bara cyklingdräkten som fattades där.

Sen blir det nog mest styrka jag kommer träna den här våren i övrigt. Men step-uppen ger ju jävligt bra träning för r*ven har jag hört, så det säger man ju inte nej till precis, med tanke på att min r*v är mer eller mindre obefintlig och den blir ju inte bättre med åren om man säger så *skratt*

Nä nu ska jag vara seriös, detta är en seriös blogg om konsten i fotografering, så jag håller min r*v utanför den.


ETT STYCKE KATT PÅ RYMMEN. . .

Publicerat: 2010-03-28 / 20:38:12

Hej och hå!

Nu är helgen sluuuut, ingen hund har jag kvar heller *snyft* Men jag tror Nuttisen är rätt nöjd över att vara ensam herre på täppan skulle jag tro.

Den här damen har varit på rymmen idag, hon for ut i trapphuset när jag öppna dörren och trippa ner våning för våning. För varje våning så höjdes min röst och till slut sa jag väll något i stilen "kom hit din puckade katt", hm undra om grannarna tyckte att jag var den som var puckad och inte katten *skratt*


HJÄLP!

Publicerat: 2010-03-27 / 21:01:19

Har ett liiiitet problem:( Vill komma igång med träningen, men har inte kunnat träna för jag har inte kunnat tagit mig ut på Frösön. Men nu har de satt in en ny buss som går direkt dit (skulle annars få byta buss i stan). I morgon är sista dagen de säljer ut terminskorten för halva priset.

MEN det finns ett träningställe närmare mig, dit jag kan gå eller cykla om jag skulle vilja det. MEN det är lite "finare" ställe, ett ställe där alla är suuuuper tränade ni vet och där tjejerna är lika fint sminkade och fräscha efter träningspasset som innan. Själv är man lika röd som en tomat, har svårt att andas och ser allmänt risig ut efter ett pass. Sen är de flesta så där spyfärdigt "klämschäcka" och peppande=P På friskis känner man sig mer hemma, ingen kollar snett på någon utan alla får träna efter sin egen förmåga.

Det skulle kosta mig mindre per månad om jag skulle träna på Step-in som ligger närmare mig än på friskis eftersom jag slipper köpa busskortet. Men på step-in binder man upp sig på ett år, på friskis bara för ett halv år och visst skulle jag flytta så kan jag byta medlemskapen på båda ställena. Men det är ju friskis jag allra helst vill gå på om jag t ex flyttar till Sundsvall.

Vet fan inte hur jag ska göra. . . Måste fundera en stund till. .


TRÖTT DJURBESÖK. . .

Publicerat: 2010-03-25 / 18:04:51

Hej!

I helgen är jag hundvakt åt herr Balloo, det har gått rätt bra mellan honom och lill prinsessan. Hon är bra nyfiken på honom. Men hon har inte riktigt vågat sig ända fram. Men hon är inte rädd för honom längre.

I morse tänkte jag ta några kort på honom. Men som ni ser så var han föga intresserad av den sortens aktiviteter. 

Känns mysigt och ha två hårbollar som sällskap och kramas på här hemma.


En fundering bara. . .

Publicerat: 2010-03-22 / 22:17:06
Tja!

När jag startade denna blogg, så var det tänkt att vara en ren och skär fotoblogg, där jag skulle dela med mig av olika bilder som jag tagit. Men sen kom vintern och det har inte funnits så himla mycket att fotografera. Köpte ett produkttält så jag kunde fota inomhus och utöka möjligheten att lägga upp bilder, men nja det var inte  riktigt min grej.

En period nu så har jag försökt fylla ut bloggen med lite mer av annat, men känns inte som att mitt kvällsäventyr till Ica för att köpa Ahlgrensbilar i bautastorlek (dom är verkligen skitstora, ni borde testa) riktigt mäter upp till storbloggarnas spännande äventyr ute på Stureplan.

Inte för att jag behöver skriva något i bloggen, kan ju också skita i det. Men känns som att jag velat skiva någonting litet varje dag i alla fall, för att försöka hålla kvar mina läsare och för att få hit fler. Men ja, börjar inse att det händer inte så jävla mycket i mitt liv just nu, Så att dryga ut bloggen med "vardagliga" saker blir rätt trisst.

Anledningen till varför det inte händer så mycket i mitt liv just nu är för att mycket energi går åt att komma underfund med vad jag vill med mitt liv gällande jobb och bostadsort. Det är som ingen mening att ta för sig någonting t ex fixa hemma när man tänker på om man ska jag bli kvar här eller flytta. Om jag flyttar kommer det göra någon skillnad? Orkar man flytta en gång till? (har några flytter bakom mig) och den stora frågan är vart jag i såna fall ska flytta? Har fått många allternativ till bostadsort och tips och råd (evigt tacksam för den hjälpen), men det återstår och se hur jag gör.

Samma sak gäller jobb och funderingar kring vad jag vill jobba med och vilka chanser jag har för att få jobb överhuvudtaget finns i mitt huve hela tiden.

Jag vet att det finns MÅNGA som sitter i precis samma sits som jag och speciellt i dessa tider. Jag lider verkligen med dem, men för mig är det svårt att förklara hur det känns. Svårt att sätta ord till känslan, tankarna och funderingarna jag har haft inom mig den sista tiden, för att någon riktigt ska förstå.

I detta är jag nog rätt ensam. Jag känner mig som en ensam flyttfågel som inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. . .
GÖRALÖS

Publicerat: 2010-03-21 / 16:47:31
Har bara gått av och an hela dagen idag, höll på att bli tokig så till slut färga jag håret för första gången på hundra år, hade mitt medelgråa hår för länge och jag lessna . . "This is more me" kan jag tycka:


Ja jag vet att det ser ut som en bild tagen ur brottsregistret, men ja jag gör inte bra på kort med ett leende.

"Over and out"

Publicerat: 2010-03-21 / 01:21:17


Vet inte vad det är för fel på mig egentligen för att jag aldrig kan hålla hoppet uppe och lyckas. Jag försöker hålla en positiv attityd i bloggen, men det känns som att det funkar inte just nu. Det blir bara tomma ord utan innebörd. Varje gång jag bestämmer mig för att ha en positiv syn i någonting, så bränns det. Där har ni min förklaring till varför jag till viss del är en övernanalyserande pessimist.


Att lägga upp bilder gör jag gärna, bilder säger mer än tusen ord. Men ord finner jag inga. . .


BARNFOTOGRAFERING DEL 4

Publicerat: 2010-03-20 / 22:06:10


BARNFOTOGRAFERING del 3

Publicerat: 2010-03-20 / 20:22:50

God kväll!

Här kommer lite fler bilder från Torsdagens barnfotografering:)


 
BARNFOTOGRAFERING-del 2

Publicerat: 2010-03-19 / 17:00:02
Här kommer en bild på lilltjejen som jag lovade igår:) Hon var nog lite brydd på vad det var för tant som höll på med en svart dosa framför ansiktet på henne *skratt*

LJNFOTO GOES MODE!!!???=P

Publicerat: 2010-03-19 / 13:13:10
Tänkte jag skulle visa Jeansen jag köpte igår för presentkortet, men har inte en spegel som täcker hela min kroppshydda. Så jag tog bild på bilden på jeansen istället;)Så ser dom ut i alla fall:)

TRE BLOGGAR SOM JAG LÄSER

Publicerat: 2010-03-19 / 12:51:17

God dag!

Sitter och grejar lite med pluggning. Men tänkte så här emellan allt tippsa om några bra bloggar som jag läser:

Fotobloggar

Emelie Ohlsson

Nevnarien 

Gilraen 

Tre fantastiska fotografer vars bloggar jag följer slaviskt:)  

Jag har en hel del andra bloggar jag läser också, men får tipsa om dem vid något annat tillfälle.


Hoppas ni har det bra allihopa:)


BARNFOTOGRAFERING

Publicerat: 2010-03-19 / 01:12:05

Hej och god kväll!

Vilken dag det har varit, var ju in till stan och fotograferade två småttingar. Det gick fin fint i alla fall:)

Det är kul att få fotografera lite mer barn, har ju som inte haft möjlighet till detta så ofta ännu, men det blir mer barnfotografering till våren också *jippeee*

Sen efter det så begav jag mig på H&M och skulle titta om jag hittade någonting fint, fick ju presentkort dit när jag fyllde år (förra året i augusti) av snälla Cicci och Tomas. Men jag har inte hittat någonting jag velat haft, men idag slog jag till på ett par loose fit jeans som var sååå sköna. Vart så glad så:) Hade en värdecheck på 150 kr så jag behövde inte använda hela presentkortet, så jag kan kika in en sväng till någon dag här framöver:)

Här kommer en bild på killen som leta efter gräset under snön *skratt*
Ni får se söta lill-tjejen i morgon:) Sen ska jag göra klart alla kort och skicka till "mammorna" som tack för att alla fyra ville ställa upp.


KLARADE PROVET!

Publicerat: 2010-03-18 / 11:27:43
God morgon!

Eller inte riktigt god morgon, har sovit som en kratta. Idag är det mulet ute, men hoppas hoppas det inte snöar på några timmar till:)

Klarade av provet i alla fall *phjuuuu* Nu kan man koncentrera sig på att fixa resten av kursen, vilket känns skönt. Matematik är inte min starkaste sida, så det känns skönt att man har några extra dagar på sig att klämma in det sista och hinna repetera lite också.

Nu ska jag göra mig iordning för att fara till stan och se om jag lyckas ta några kort på två små knattar:) *Wish me good luck*

GOD NATT:)

Publicerat: 2010-03-17 / 23:24:37
Hej och hå!

Nu har man suttit med ett prov i några timmar (den jag kugga på i söndags), det gick bättre den här gången i alla fall. Hoppas jag kammar hem tillräckligt med poäng så jag får godkänt. Denna del i kursen känns verkligen som *urk*

Tror babbelsinerna pappa insisterade att jag skulle köpa hjälpte min tankeverksamhet en aning under kvällen.

I morgon ska det fotas lite barn, om vädret håller i sig vill säga *håller tummarna*
No more sneakers when I´m walking on the asfalten. . .

Publicerat: 2010-03-17 / 18:08:45
Nepp, idag när jag gick ut så var det löpardojorna som åkte på (dojorna har nog inte sett sååååå mycket löpning, men lät så mycket bättre än promenadskorna *host*)Detta var en alldeles onödig upplysning om ingenting viktigt, men nu vet ni i alla fall att jag ser till och ha ordentliga skodon på mig hädanefter=P

En bild på mig

Publicerat: 2010-03-16 / 23:33:41

Skulle ha gått och lagt mig för flera timmar sedan, då jag var sjukt trött. Men nu när jag väntat så länge så är jag återigen klarvaken.

Idag gick jag på en långpromenad (7 km drygt), kan tipsa om en sak GÅ INTE I ETT PAR SNEAKERS!!! Dom har oftast en platt sula och min rygg pallade i alla fall inte det.

Har pluggat idag, men är lite svårt eftersom ingen jag känner verkar förstå vad jag snackar om och kan heller därför inte hjälpa mig:( Men men, förstår mer nu än förut så det är väll ett gott tecken i alla fall

I helgen bad jag om att få bli fotad, resultatet blev inte så värst lyckad, tycker inte att jag på bild är "jag" på något sätt (om ni förstår vad jag menar). Men ett litet resultat ser ni här:


roger-del 3

Publicerat: 2010-03-16 / 21:29:44

KOTTE

Publicerat: 2010-03-16 / 21:02:58
Lägger upp en bild på Kotte från helgens grillning:)


Roger-del 2

Publicerat: 2010-03-16 / 15:43:50

Hej hej:)

Är på bättre humör idag *skratt* Jag har som svårt att se ljusningen i allt elände, när det verkligen inte vill sig, jag är som inte kroniskt positiv=P. Men under kvällen fixade sig allt förutom hårddisken, ALLA mina bilder ligger i den dumburken, så jag hoppas verkligen någon kan laga den. Får ta och tacka alla (ni vet vilka ni är) som försökte hjälpa mig med allt under gårkvällen:)

Här kommer två bilder till på Roger:


ROGER- del 1

Publicerat: 2010-03-16 / 00:24:54
Passade på att ta lite porträttkort i helgen, när jag ändå hade någon som så snällt ville ställa upp igen:)

Vad tycker ni? :)

Vem uppfann måndagen???!!

Publicerat: 2010-03-15 / 13:50:44

Hej!

Allt som har kunnat gå fel idag, har även gjort det. Min dator börja muppa sig igår kväll när jag kom hem eftersom virusprogrammet hade slutat att fungera. Jag installera in ett nytt virusprogram och till slut stängde jag bara av datorn för jag vart så less. I morse kom jag inte då ut på internet, men på msn kunde jag logga in på. Efter många om och men så lyckadades jag få explorern att funka, men då paja photoshop.

Tänkte då att jag kopplar upp skärmen som jag har till den bärbara datorn som jag fått låna (på den funkar photoshop), men det går ju inte för kabellj"#¤#"¤#%¤#%n passar ju inte in i något uttag på den bärbara.

Skulle sedan försöka få ut filerna från den externa hårddisken för att kunna installera photoshop igen, men det gick inte för den har DÖTT också!!!

Fick mail från skolan att jag inte klarat av provet, så det är bara att göra om den.  Det är inte alls så att jag redan har tusen olika grejer som måste göras inför det stora provet på fredag, nä då jag har ändå inget liv så jag kan gott sitta och plugga in fem extra kapitel till!!!!! Plugg, det slår ju all finväder i hela världen, det är bara onödigt att gå ut i den friska luften, när man kan sitta framför datorn och häcka.

Nu äter katten på min tröja och jag sitter här och undrar varför jag överhuvudtaget vakna upp i morse. . .


HEMMA SOM TUR ÄR:)

Publicerat: 2010-03-15 / 00:30:44
God kväll!

Nu är man på hemmaplan igen. Hade världens otur när jag kom till station här i stan, trodde nämligen att bussen hem skulle gå hel. Så jag satt och vänta på tågstation i lite över en halvtimme innan jag gick upp till hållplatsen. Väl där uppe insåg jag att bussen gick inte alls hel utan fem över halv, det innebar att jag hade ju hunnit om jag bara kollat rätt i tidtabellen från första början.

Börja gick hemåt, men som tur var insåg jag ganska snabbt att jag kommer aldrig orka gå sex kilometer med all packning och tog och ringde en kompis. Som tur var, så var hon och hennes bror på väg hem precis, så de svängde in till stan och hämta upp mig och skjutsa hem mig, det kan man kalla två räddande änglar i nöden:) *tack tack*

Nuttisen hade klarat sig gallant här över helgen som det verkar:) Själv är jag helt slut och tänkte gå och lägga mig, så fort dataj¤%¤&%&¤#ln skulle kunna vara klar med installationen av virusprogrammet. Den externa hårddisken verkar heller inte vara kry, synd man har ALLA sina bilder i den där dumburken, undra vad man ska ta sig till om den är helt död????!!!

Nä nu är det hopp i sängen, men lägger upp två bilder på STORKOTTEN också:)


MELODIFESTIVALEN 2010

Publicerat: 2010-03-13 / 21:57:52

Hm, höll på Salem al Fakir, men han vann så klart inte *snyft*Ja det var de det, förkyld börjar jag bli och kan inte lägga in några bilder, därav det lilla bloggandet de sista dagarna. I morgon åker jag hemåt igen, haft det väldans trevligt här borta i alla fall. Idag var vi ut på isen och grilla korv *mums*


FRAMME

Publicerat: 2010-03-11 / 20:50:10

Nu är man framme på landet hos min vän Rogge, har gått runt i raggsockor, tjocktröja och mössa hela kvällen för det är så satans kallt här inne=P Det var länge sen jag var hit, någon gång innan jul om jag inte minns helt fel. Vart chockad när jag såg Kotten, har är STOOOOOOOR JU:)

Nä nu ska jag leta åt mig en fillt att vira omkring mig så att jag inte förfryser tårna och riskerar kallbrand eller nått;)


TRADERAPAKET=EN HELTIDSSYSSLA

Publicerat: 2010-03-11 / 11:29:29

God dag!

Morgonen har gått åt att paketera en del grejer som jag sålt på tradera, det är ju nästan som ett heltidsjobb;)

Sen har jag även packat, har VERKLIGEN försökt att minimera det jag ska ha med mig så långt det går,
vägrar bära en ryggsäck som väger 1000 kilo en gång till. Lyckades rätt bra faktiskt, det är synd jag måste ta med mig femtio elva skolböcker, eftersom jag har prov återigen i morgon och måste kolla igenom det sista ikväll.

Hade verkligen velat haft med mig katten, för jag vill inte lämna hon ensam två dagar igen, hade tänkt det från början, men det gick tyvärr inte. Men men jag bullar upp med mat och gotta så klarar hon sig väll två dagar:)
Hade kanske tänkt "lämna tillbaka" henne nu, eftersom jag tänkte att nu när det börjar bli varmare så kommer hon vilja gå ut, men det ser inte ut så, hon vill mest bara ligga och slöa på fönsterbrädan och titta ut på vyerna (tallskogen) utanför *glad är jag för det* Så jag får umgås med sessan ett tag till sedan:)


JÄTTETAVLOR OCH FOTOJOBB

Publicerat: 2010-03-10 / 23:15:39

God kväll!

Har fått lite mer fotojobb igen:) Ska bli roligt att ha något att fördriva tiden med när våren drar igång mitt i allt pluggande.

Caroline som jag fotograferade för någon vecka sen, var hit ikväll och valde ut två bilder som hon ska förstora upp till jätte tavlor och ha hemma på väggen. Ska bli spännande och se hur resultatet blir:)


BEDRAGARE PÅ NÄTET

Publicerat: 2010-03-10 / 11:41:07
God dag!

Sitter och fikar innan det är dags att ta och städa lägenheten. Det är plusgrader så jag funderar på att tvätta fönstren och hänga upp mina nya gardiner som jag fick av mamma.

Men innan jag sätter igång så måste jag bara berätta en sak. Igår när jag surfade på nätet så kom jag över en annons på en vara som såldes för väldigt lite (under halva priset för vad andra säljare försökte sälja liknande varor för), jag vart väldigt intresserad eftersom annonsören utgav sig för att bo här i närheten.

På morgonen fick jag svar om att varann fanns kvar, kvitton på allt fanns också och att han kunde skicka den till mig om jag överförde pengarna på hans konto. Jag skickade snabbt och svara att jag kunde själv komma och kolla på den för jag bodde i närheten, eller att han kunde skicka varann (eftersom jag far bort i morgon) om vi använde oss utav internetgirotjänsten på nätet. Då fick jag till svar att han bodde på någon hel annan ort och att han redan sagt att han ville ha pengarna på kontot och lova dyrt och heligt att han skulle skicka paketet redan idag.   

Skickade ett svar där jag skrev att tyvärr jag överför inga pengar på någons konto utan att ha fått se varann först, använder mig därför av internetgirot både för köparens och säljaren skull. Tror ni jag fick något svar???!! Nä det fick jag inte;)

Synd om det fanns 10 köpare till som var intresserade och låt oss säga att 5 gick på hans metod och överförde pengar, ja då har han alltså tjänat 20 000 kr på "affärn".

En säljare som inte vill använda internetgiro eller paypal eller dylikt, då får man nog fundera två gånger eller rättare sagt GÖR INGEN AFFÄR HELT ENKELT, finns ingen anledning till att inte använda sig utav internetgirot för en säljare, med tanke på att det är helt kostnadsfritt för säljaren.

Är man som säljare angelägen om att få loss pengar snabbt, så får man nog finna en köpare som kan komma och hämta varann personligen helt enkelt:) Finns inte en chans i världen att jag skulle överföra pengar till någon i förskott.   

DATING IN THE DARK

Publicerat: 2010-03-09 / 18:32:04
God kväll!

Sitter och väntar på att klockan ska bli åtta, för då börjar "Dating in the dark" på femman tror jag att det va.
Hemsida

Publicerat: 2010-03-09 / 14:15:12

Sen är jag nästan klar med min hemsida:) Lägger ut adressen så får ni kika in där sedan om ni har lust.


SLAPPARDAG:)

Publicerat: 2010-03-09 / 14:13:53
Hej!

Det är någon här som är riktigt trött idag.


FEL PÅ KOMMENTARSSIDAN

Publicerat: 2010-03-08 / 22:13:15
God kväll!

Pratade med en vän i telefon som frågade varför jag inte godkänner kommentarerna han har skrivit. Blev väldigt brydd, för jag har INTE fått några kommentarer att godkänna från någon på väldigt länge:(

Jag godkänner ALLA kommentarer som jag får, så har någon annan också kommenterat och jag inte publicerat dem, så innebär det att jag inte fått dem. Vet inte vad det är för fel på blogg.se, det är väldigt synd om det strular med detta, för jag älskar att få kommentarer:D

Hoppas ni fortsätter och kommenterar endå och hoppas då att de kommer fram fortsättningsvis:)

HEMMA HOS SESSAN IGEN. . .

Publicerat: 2010-03-08 / 16:50:37
Hej!

Nu har man varit hemma i någon timme, resan har faktiskt gått bra. Tåget var nästan tomt när jag klev på igår, man fick vräka ut sig på två säten och sova hela vägen tills man var framme=P

Kändes skönt när man kom in genom dörren och man vart nästan påhoppad av en go katt som lät och hade sig, utan att vara det minsta sur:)

Nu har hon fått en liten go bit och han slutat "prata" med mig och sover nöjt på sängen.

 VETT OCH ETIKETT!!

Publicerat: 2010-03-07 / 10:46:12
God morgon!

Ska fara hem idag och gissa??!! DET SNÖÖÖAR=P Det är tyyypiskt mig att välja en dag med inslagg av snöstorm att åka tåg på *skratt*

En sak som man blir irriterad över, det är människor som är otrevliga på internet, oftast kallar de sig för "anonym". Varför? Ja, jo det är ju för att man vågar inte stå för sina åsikter och för att det är möjligt att häva ur sig sin frustration på någon okänd person utan att säga vem man själv är och gå vidare. Man ska inte besvara sådana mail, kommentarer med mera. Men man blir fruktansvärt frustrerad över fenomenet. Tur man själv inte råkat ut för detta mer en gång:)  

Internets anonymitet ser jag som en positiv sak för personer som är blyga och har svårt att ta kontakt med människor IRL. Internet ger dessa människor möjlighet att i lugn och ro "prata" med folk på internet för att övervinna sin blyghet helt enkelt. Men den otrevliga biten skulle man vilja slippa. Tycker synd om folk som via internet blir påhoppade. Det gör ont, men tyvärr verkar det vara helt "normalt" ute i cyberrymden.

Självklart måste man få säga sin åsikt, handlar väll mer om hur man framför den och att vara anonym säger ju mer om dem än personen som mottar det otrevliga:)

MASSAGE OCH ÖVERNATURLIGA SAKER

Publicerat: 2010-03-06 / 17:07:11
Som jag tidigare nämnde så var jag på massage igår. Hade verkligen sett fram emot 45 minuter av total avkoppling och det hela började bra faktiskt. Massören satte på "My heart will go on" framfört med banjoflöjt och jag låg och gotta mig på massagebänken och tänkte att livet är bra härligt att leva.

Men sen. . . börja han frida och vända på varenda  j*vla ryggmuskel jag kunde tänkas ha och satan va ont det gjorde. Mina 45 minuter av total avkoppling, blev i slutändan 1 timme och 15 minuter av total tortyr.

Nädå, det gjorde ont stundvis på grund av att jag faktiskt var riktigt stel, men han var riktigt duktig i det han höll på med, spänningen i ena armen släppte nästan direkt efter att han var klar och för första gången på väldigt länge så fick jag nog blod upp till hjärnan, eftersom han fick spänningen i nacken att släppa helt, inte konstigt att man kännt sig trög på sistone=P

Han använde sig av en blandning mellan vanlig massage, chi-atzu (vet ej hur det stavas),akupunktur (ej med nålar) och en del healing och kan varmt rekommendera sån massage till alla som har problem med rygg eller nacke.

Sen avsluta han med en rätt spännande grej, för er som inte tror på det övernaturliga kan låta bli och läsa detta;) Men han påstod kunna känna att jag levt ett långt liv innan de liv jag lever nu och att jag har en gammal själ i min kropp. Det kan jag hålla med om faktiskt, jag känner mig ofta "gammal". Inte i den bemärkelsen att jag vore gammal kroppsligt, men i tanken, sättet jag tänker skiljer sig från många jämnåriga som jag känner. Med det inte sagt att det vore mer positivt att vara som jag, utan det är bara så det känns att jag tänker annorlunda och ibland önskar jag att jag inte tänkte så himla mycket innan jag gör något;)

Till sist påstod att han sett en äldre kvinna med långt hår och sjal som vakar över mig och skyddar mig vart jag än går. Det känns tryggt och oavsett om det är sant eller inte, så känns det kul att leka med tanken att någon vakar över mig:)

COLLAGE-Framtiden

Publicerat: 2010-03-05 / 17:38:57

Kommit hem från massagen för ett tag sen, ska berätta hur det gick där sedan. Riktigt spännande faktiskt:) Men är sjukt trött, så tänkte faktiskt soooooovaaaaaaa. . . en stund i alla fall=P

Här kommer kollaget om "framtiden"


PROVET AVKLARAT. .

Publicerat: 2010-03-05 / 11:55:23
God dag!

Provet som jag gjorde i morse gick väldans bra, var två frågor som jag räkna och räkna på men fick inte nått av svarsalternativen att stämma. Vart så less så jag sket i och svara på dem och skicka ett mail till lärarn och fråga om det var jag som hade rätt, att inget av svarsalternativen stämde, eller var jag bara lite dum i huve?=P Fick svar om att mina uträkningar var rätt och han skulle genast åtgärda felet;)

Nu ska jag iväg på massage *jippeee*. Det behövs verkligen för jag går som en gammal tant just nu.

Ska lägga upp ett collage sedan när jag kommer hem, vart inspererad av utställningen jag var på som jag skrev om här.

Hade bra allihop:D

GRATIS ÄR ALLTID GOTT!!

Publicerat: 2010-03-04 / 17:18:24

Min arm är fortfarande paj, svullen och en aning blå:/ Så det blir nog ingen styrketräning för den här veckan, man ska då vara så dum så man tar ut sig, så man blir halvinvalid=P (Eller så är man otränad *host*)

Nä men ingen större skada skedd, jag tog och gick ut och gick istället. Men jag hamna på morsans jobb och fika en sväng, tänkte att en liten kokosboll kan jag ju unna mig till kaffet, men morsans jobbarkompis sleva fram en bauta wienerbröd också. Så då fick jag gå dubbelt så fort hem igen, för att komma på plus minus noll i alla fall med dagend förbränning *skratt*

Men, men gratis är gott och det var väll synd och slänga stackars lilla wienerbrödet;)

 


PHOTOSHOP- DIMMA

Publicerat: 2010-03-04 / 11:24:13

Hej!

Har suttit och knåpat ihop lite dimma i photoshop i brist på annat.


THE TRADERA QUEEN!!!!!!!!

Publicerat: 2010-03-03 / 21:39:32

God kväll!

Har suttit och uggla framför Tradera ikväll och spanat in grejer och budat lite för skojs skull. Det är faktiskt lite små spännande, när budtiden börjar lida mot sitt slut och man ligger med det högsta budet och så blir det ett högre bud och så får man snabbt buda igen och så vidare.

För första gången så lyckades jag hålla mig kvar ända in i slutet med det högsta budet och kamma hem ett par Converse skor som jag fick för halva priset *jihaaaaaa*

Fick även en jacka såld som jag lagt ut på auktion, man känner sig lite som en affärskvinna;) *ha ha*

Har även hållt på med lite gamla bilder från då jag och syrrena var små,
fotat om dem och lagt in dem i datorn. Ska fota vidare i morgon i bättre ljus. Kanske visar någon hiskeligt fin bild på mig när jag var liten, får se=P

Vart ingen styrketräning idag i alla fall:/ var inte bara träningsvärk jag hade på ena armen, muskeln måste ha brusti på något sätt igår, så det vart en jävligt rask promenad i ett ex antal kilometer istället:) Men i morgon blir det friska nya tag i alla fall.
OOOOOOOOONT!!!!!

Publicerat: 2010-03-03 / 09:47:36
God morgon!

Fan, fan och fan. Igår var jag och styrketräna och idag har jag inga armar eller ben kvar:/

Ska iväg idag igen, men armarna får vila idag *skratt*


PLUGG OCH EN ROLIG GREJ

Publicerat: 2010-03-02 / 22:07:51
Hej och hå!

Idag har det fasiken inte hänt så himla mycket, har mest pluggat och försökt fatta allt som ska fattas till provet på fredag. Har inte så mycket att dela med mig, mer än att det hänt en lite rolig grej. En grej som jag inte kan berätta om här och man får väll i och för sig se lite längre fram om det är roligt eller allmänt jobbigt, men just nu är det i alla fall spännande *skratt*

Slänger in en bild från i höstas från fjälls (hoppas att jag hittar på något roligt att fota framöver, så jag slipper lägga upp gamla bilder)


UTSTÄLLNINGEN "FACE OFF"

Publicerat: 2010-03-01 / 21:36:35

Jag har varit på utställning idag, den hette "Face off" och den handlade om (om jag minns helt rätt) hur dagens ungdomar uppfattar sin situation idag och hur de ser på framtiden.

En del bilder var riktigt skrämmande (eller jag uppfattade dem som väldigt skrämmande i alla fall). Vissa av tavlorna var sjukt fina och hade kunnat lätt köpt några av dem och haft som konst på väggen hemma.

Sen fanns det även en foto-utställning med bilder från Kina och kinesiska muren bland annat. Bilderna var tagna av elever på estet utbildningen, under kursen fotografisk bild C. Riktigt imponerande bilder måste jag säga, man vart sjukt sugen på att få fara iväg ut i världen själv också.

Önskar man själv gjort ett bra val i gymnasiet och fått hållt på med sånt man tycker är roligt redan då:)


MITT TÄVLINGSBIDRAG

Publicerat: 2010-03-01 / 20:14:55

Hej!

Förut nämnde jag om den där tävlingen på Gallerix hemsida i sammarbete med Ticknet, nu har jag i alla fall skickat in ett litet bidrag för skoj skull:)


(Paris sommaren 2009)


ATTACKERADE BLOMMORNA HOS MAMMA

Publicerat: 2010-03-01 / 13:16:33

MACRO

Publicerat: 2010-03-01 / 12:44:46
God dag!

Kanske inte behöver tjata mer, men det snöar här ÄN, ska snöa hela morgondagen också. Kul att samtidigt få höra att hemma, där är det full solsken och knappt några minusgrader alls. Det verkar som jag blir straffad på något sätt, konstigt eftersom jag brukar ju va rätt snäll *skratt*