VETT OCH ETIKETT!!

Publicerat: 2010-03-07 / 10:46:12
God morgon!

Ska fara hem idag och gissa??!! DET SNÖÖÖAR=P Det är tyyypiskt mig att välja en dag med inslagg av snöstorm att åka tåg på *skratt*

En sak som man blir irriterad över, det är människor som är otrevliga på internet, oftast kallar de sig för "anonym". Varför? Ja, jo det är ju för att man vågar inte stå för sina åsikter och för att det är möjligt att häva ur sig sin frustration på någon okänd person utan att säga vem man själv är och gå vidare. Man ska inte besvara sådana mail, kommentarer med mera. Men man blir fruktansvärt frustrerad över fenomenet. Tur man själv inte råkat ut för detta mer en gång:)  

Internets anonymitet ser jag som en positiv sak för personer som är blyga och har svårt att ta kontakt med människor IRL. Internet ger dessa människor möjlighet att i lugn och ro "prata" med folk på internet för att övervinna sin blyghet helt enkelt. Men den otrevliga biten skulle man vilja slippa. Tycker synd om folk som via internet blir påhoppade. Det gör ont, men tyvärr verkar det vara helt "normalt" ute i cyberrymden.

Självklart måste man få säga sin åsikt, handlar väll mer om hur man framför den och att vara anonym säger ju mer om dem än personen som mottar det otrevliga:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback