En liten uppdate

Publicerat: 2010-10-30 / 16:51:23

Hej!

Länge sen sist nu. Som jag kanske tidigare nämnt de så får jag inte in mina bilder på den här datorn och sen vill jag inte riktigt redigera dem utan min skärm *skratt*

Men ni ska få en liten "uppdate" i alla fall.

Att vara arbetslös har gjort att jag återigen har ramlat ner i skvallerbloggarnas värld *suck*,
så de och alla andra bloggar står på listan nästan varje dag efter att jag kollat arbetsförmedlingens sida efter passande jobb. Det har dessvärre inte dykt upp så där jätte mycket jobb som jag kunnat söka, men några har jag sökt i alla fall och väntar spänt på svar. Sen har jag även skickat iväg lite spontan ansökningar till olika arbetsgivare, så jag får hålla tummarna.

Sen har jag ju den "lilla besten" hos mig lite då och då också. Han är nog den mest ettrigaste sex månader gamla valp jag träffat. Han tuktar de stora hundarna som om han ägde hela världen, stövarn är ju nästan olycklig när de träffs och då tåls det att sägas att stövarn är nästan tre gånger så stor som han *skratt*.

MEN idag fick vi lite dambesök och jag säger så här, det krävdes en kvinna för att sätta han på plats. Han började att gläffsa som han alltid brukar men schäfertiken Nova, hon tog i från magen och röt till och Einar som den lilla besten heter vart helt ställd, sen gjorde han ett försökt till, men då röt jag till också. Då blängde han på oss båda, stampa med tassen i golvet och sen vände han på klacken och gick och la sig. Efter det har dagen flytit på bra med dem båda tillsammans här inne.

Men måste ju poängtera att han tror att han är konungen över alla hundar, så är han onormalt lung, snäll och lydig för övrigt. Han är världens goaste. 

När jag inte är hundvakt så är jag ute och fotograferar i massor, känns på ett sätt bra att man inte har datorn till hands, för det har lett till att jag varit ute med kameran mycket mer och experimenterat. Har fotograferat mycket sådant denna höst som jag inte gjort förut:)

Nä nu ska jag passa på att koka mig en kopp kaffe och sätta mig ner och kolla igenom alla bloggar innan de två sötnosarna vaknar:)

Photoshoprecept.se

Publicerat: 2010-10-12 / 11:33:29
Hej hej!

Kollade sidan Photoshoprecept i morse, som jag tidigare nämnde så får man ett photoshoptips varje tisdag och så även denna tisdag:)

Här har jag gjort om en bild enligt dagens recept:


Bröllop

Publicerat: 2010-10-11 / 12:25:32Marie och Mathias som gifte sig i Sollefteå kyrka den 31/7-10 ville framkalla en canvastavla som de kunde hänga upp på väggen hemma, de ville ha en tavla i svartvitt och resultatet ser ni ovan. Gjorde en i färg också som vart fin:)


Fotomässan

Publicerat: 2010-10-10 / 18:20:52Snart är det fotomässa i Stockholm. Det skulle vara riktigt kul att gå och kika på den, men samtidigt så har jag funderat på att fara ner och kolla på "Dygnkåt men hur härlig som helst" i höst också. Kikade om den föreställningen gick samtidigt som fotomässan, men det gjorde det så klart inte.

Får se om jag åker ner två vändor, eller hur jag gör:)


Tänkvärt. . .

Publicerat: 2010-10-06 / 11:24:05

Hundvakt

Publicerat: 2010-10-06 / 11:22:53

Hej hej!

Idag är man hundvakt till världens snällaste hundvalp. Han är så lugn så man blir nästan brydd om det är nått fel på honom *skratt*. De flesta valpar tycker ju inte om att bli lämnad ensam, den här valpen verkar söka sig till platser där han får vara ifred en stund. Själv sitter jag i vardagsrummet och hunden ligger i  hallen långt borta och sover.

Han verkar även vara väldigt lättlärd, man behöver inte säga åt honom många gånger innan han fattar vad han får och inte får göra.

Har så klart minneskortet fyllt med bilder på honom och en massa annat smått och gott, men kan inte överföra dem på den här datorn just nu:(

Lägger upp en bild på en annan go hund så länge:


Inte just nu. . .

Publicerat: 2010-10-05 / 21:04:35

Jag är expert på att säga meningen "inte just nu"

Det finns inte en tanke jag har som innebär en förändring, en satsning eller en risktagning som jag inte avslutar med orden "inte just nu"och sen försvinner tanken lika fort som den uppkom. 

Tankarna förvandlas istället till drömmar och jag brukar bli väldigt bekväm med dem på något sätt. Det får till följd att jag inte vågar satsa för den skull. För tänk om jag misslyckas? då försvinner ju drömmen. Så länge jag håller fast vid min dröm, så kan jag tänka att jag skulle säkert lyckas om jag bara satsade. . . men inte just nu. . .   

Att misslyckas är ju faktiskt inte samma sak som att man är misslyckad som person. Ett misslyckande innebär bara att man reser sig, lär sig av sina misstag och hittar en ny väg till sina mål.

Jag vet allt det där, jag vet att man vinner inget om man inte satsar och att ett misstag inte är hela världen. Men ändå så ska det vara så himla svårt just nu. . .


Länktips-2

Publicerat: 2010-10-05 / 11:50:48
Hej!

Nu har man lagt upp lite länkar till sidor jag besöker väldigt ofta, en av dem Weloveit är någonting jag hittade via Blogg.se framsida. Det är en riktigt bra sida om man vill ha insperation om ett tema exempelvis. Gå in och kika vett ja.

De andra länkarna är ju kända sidor, har lagt upp dem mest för min egen skull. Jag har nämligen svårt att komma ihåg bra sidor som jag tycker om. Att ha allt samlat på min blogg är ju superbra för mig, men även för er andra som kanske vill inspireras och kika på fina bilder.