Molly

Publicerat: 2011-01-21 / 15:24:05

Igår berättade jag ju om lilla Molly och att hon var här för lite "inskolning" för att se hur hon trivdes. Det var mycket första dagen för lill tjejen, då det vart både andra hundar, hästar OCH en skottkärra som var väldigt läskig och den var hon bara tvungen att skälla på och morra lite åt, för säkerhets skull så att skottkärran skulle veta vem det var som bestämde;)

När vi kom in efter den lilla upptäcktsfärden så var hon helt slut och slockna på sin filt. . .Ingen höjdarbild precis ha ha. . .
men tänkte så att ni fick se hur lill gumman såg ut i alla fall.

PS. Einar var hit igårkväll och han verka bra sur över att det varit en tjej här, så han passade på att äta upp nästan hela Mollys tuggben som hämd över att han inte stått i centrum;) DS.Kommentarer
lisa

hello bruden

hur går det för dig??kommer du till sundsvall nått?? eller kanske bräcke? ska ditti helgen i allafall. hoppas allt är bra, kraaaaam=)

Publicerat: 2011-01-24 / 10:46:30 ,
Liisa

Tjoho!Jodå det knallar på som vanligt:) Sökt en massa jobb igen:) Jo du har ju pratat med cicci också så den 5 kommer jag ner. . . jippeee Ska bli roligt att träffa er igen:) Hur är det med dig själv? Bra i thailand? Kraaaam

Publicerat: 2011-01-25 / 12:33:04 , Blogg: http://ljnfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback