Djurplågeri

Publicerat: 2011-02-19 / 19:58:39
Idag har varit en lite konstig dag. Var inte på bästa humör på morgon och sen vart det inte direkt bättre, efter att jag tittade på ett videoklipp om djurplågeri. 

På filmen såg man hundar och katter inlåsta i små burar utslängda ur lastbilar, sparkade på och hör och häpna kokade eller flådda levande. Ja alltså att bara skriva detta just nu leder till att jag börjar må illa och vill återigen börja gråta. Jag kan inte förstå hur man kan göra så mot ett djur.

Läste en kommentar i anslutning till denna film, där det stod att katter och hundar har väldigt låg status i vissa delar av världen och det kan jag köpa, för så är det ju. MEN det är INTE en ursäkt till att man ska plåga dessa djur till dötts.

Hur kan man ens tänka tanken att skada ett djur?


Lilla Molly fångad på bild igen:)

Nä, nu ska jag ta och läsa en bok och försöka sudda bort bilderna från näthinnan. . .

Kommentarer
Anneli - A'la Foto

I vårt samhälle (Sverige 2011) har katten låg status. Det där kan knappast kallas låg status! Det är FÖR JÄVLIGT och det finns inga ord!!!!FYYY FAAN!!!!(sånt här gör mig så jävla förbannad...jag kan absolut inte kolla på såna filmer...)Publicerat: 2011-02-25 / 22:54:02 , Blogg: http://alafoto.se/blogg
Liisa

Ja nä katten har ju inte så bra status i detta land heller när jag tänker efter, har som så svårt att förstå hur man kan behandla djur på detta sätt eller andra sätt som gör så att de far illa.När man själv nästan skulle kunna göra vad som helst för sina djur:)Publicerat: 2011-03-03 / 21:01:23 , Blogg: http://ljnfoto.blogg.se/
Mickaela Brolin

http://kickmicki.blogg.se/2011/march/fraga-1.html#comment

Publicerat: 2011-03-06 / 21:55:28 , Blogg: http://kickmicki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback