Smörbullar av vetedeg. . .

Publicerat: 2011-03-26 / 21:13:59
Har blivit lite huslig av mig eftersom jag har bakat idag:Meeen, jag är inte så huslig så jag orkar kavla, kanela och greja. Nope, mitt ledord i köket är snabbt & enkelt (det vart två ord). Jag rullar små bollar av degen (vanlig vetedeg), låter dem jäsa i 40 minuter, sen stoppar jag ner en klick smör i bullen, penslar med ägg och strör över lite socker och låter de gräddas i 10 minuter.

Tycker dessutom att dessa bullar är godare än kanelbullar. . .

Fått mig ett jobb. . .

Publicerat: 2011-03-26 / 19:06:43
Hej!

Det har varit en rätt händelserik tid tills nu och för er som inte redan vet så har jag varit på arbetsintervju och fått jobb, från och med augusti kommer jag att arbeta som skolfotograf.

Även om jag sagt det sååå många gånger, så säger jag det igen, det känns sååå skönt att man har fått en anställning och jag måste tacka alla underbara människor omkring mig som trott på mig:)  


Styrketräning

Publicerat: 2011-03-08 / 11:13:38

Tjoho!

Förra veckan började jag träna på styrkehallen. Har tränat styrka tidigare men i grupp och aldrig ensam i en lokal. Ska träna tre gånger i veckan och tränar två muskelgrupper per gång. 

Förra veckans träning har lett till att jag inte kan sätta mig ner eller ställa mig upp för den delen och efter armpasset så kunde jag inte hålla upp telefonen på två dagar *skratt* Men det är skönt att känna sig slut i kroppen måste jag säga. Förövrigt  så väntar jag på att min dator ska anlända, då blir det åka av med bilder och fotografering igen:)