Djurplågeri

Publicerat: 2011-02-19 / 19:58:39
Idag har varit en lite konstig dag. Var inte på bästa humör på morgon och sen vart det inte direkt bättre, efter att jag tittade på ett videoklipp om djurplågeri. 

På filmen såg man hundar och katter inlåsta i små burar utslängda ur lastbilar, sparkade på och hör och häpna kokade eller flådda levande. Ja alltså att bara skriva detta just nu leder till att jag börjar må illa och vill återigen börja gråta. Jag kan inte förstå hur man kan göra så mot ett djur.

Läste en kommentar i anslutning till denna film, där det stod att katter och hundar har väldigt låg status i vissa delar av världen och det kan jag köpa, för så är det ju. MEN det är INTE en ursäkt till att man ska plåga dessa djur till dötts.

Hur kan man ens tänka tanken att skada ett djur?


Lilla Molly fångad på bild igen:)

Nä, nu ska jag ta och läsa en bok och försöka sudda bort bilderna från näthinnan. . .

Sällskapspelet "Med andra ord"

Publicerat: 2011-02-14 / 20:48:06


Jag har inte spelat så mycket sällskapspel förut, men på senare år har det blivit mer, tack vare Roger och hans familj (de är helt galen i sånt här). Jag fick "med andra ord" i julklapp och det är sjukt roligt:)

Man ska alltså förklara orden/namnen som står på poletterna med andra ord (Det kanske ni redan förstått=P)

Igår körde jag en riktig 10-poängare då jag fick "Börje Salming" och jag förklarade namnet genom att säga "En gammal svensk skidåkare. Problemet var ju att det var hockey han spela *ha ha*

Jobbsökar kväll. . .

Publicerat: 2011-02-03 / 21:17:47
Hej!

Har suttit och sökt jobb så här på kvällskvisten, hoppas verkligen någon nappar på just min ansökan. Det skulle kännas super så klart.

I helgen bär det av till Sundsvall och tjejkväll med bästaste tjejerna:) Men som den tankspridda människa jag är, så ligger kläderna jag tänkt ta med mig inte i min ryggsäck, dom ligger kvar i en flyttkartong, långt långt härifrån *suck*

Gått vidare i Linneas tävling:)

Publicerat: 2011-02-02 / 20:14:09
Hej hej, hemskt mycket hej:)

Nu är det så här hörni att jag gått vidare i tävlingen hos Linnea:) Nu måste ju ni så klart gå in och rösta (helst på mig *skratt*), nä då gå in och rösta på det bidrag som ni tycker förtjänar att vinna helt enkelt:)

Jag är ju bara glad över att ha gått vidare i en tävling (har aldrig hänt förut).

Mitt bidrag:


Fototriss tema dröm

Publicerat: 2011-02-01 / 17:01:08


Tänkte ta och vara med i veckans fototriss (länge sen sist). Detta är mitt bidrag på temat dröm. Min dröm är våren, värmen och färgerna:)