Ny bloggdesign

Publicerat: 2010-08-31 / 18:02:22
Som ni ser så har även designen ändrats på bloggen (där av lösenordskyddet i ett par dagar). Ville först försöka göra en egen design, men gav rätt fort upp den idén. Har alltid tyckt att Tescho gör snygga bloggdesigner, men hon hade fullbokat med kunder:( Men jag hittade gratis designmallar på hennes blogg som man får ladda hem och använda. Det enda som jag ändrat på är bredden på bloggen, gjort egna kategorier i menyn och sen ska jag knåpa ihop en egen header.

Tycker det är väldigt snällt av henne att lägga ut gratis designer när hon har tid:)Den är min:)

Publicerat: 2010-08-31 / 17:53:52
Jag har surfat rätt mycket på internet och kikat på andrahandsmarknaden och igår kom jag över en Canon eos 5d i Stockholm för ett bra pris. Bad en kompis fara och kolla på den åt mig och han tyckte kameran såg bra ut, inga repor eller förslitningar på själva huset och ägaren hade inte tagit så många exponeringar med den. Så jag slog till och köpte den. Den ligger och väntar på mig där nere nu och förhoppningsvis ska jag kunna hämta hem den i början av nästa vecka:)

Jag vet att jag skrev i förra inlägget att "begagnat är alltid begagnat", men efter noga övervägande så tog jag beslutet i alla fall att handla i andra hand och man får helt enkelt hoppas på att man inte blir besviken.
Det hade blivit alldeles för mycket pengar att köpa nya grejer just nu.
MIN FÖDELSEDAG

Publicerat: 2010-08-28 / 17:04:23
Hej och hå!

Jag håller på och tappar fattningen just nu, funderar på kameror och hur jag ska göra. Ena stunden skulle jag vilja uppgradera, men det innebär att det kostar pengar. Andra stunden vill jag byta från Canon till Nikon, men då undrar jag om det verkligen är värt att sälja allt jag har och börja om på nytt med ett helt nytt märke och nya objektiv.
Funderade först att skaffa mig en Canon 5d mark II+1 nytt objektiv (Canon 24-70), men det är MYCKET pengar. Sen tänkte jag att, ja men en Canon 7d skulle ju också funka, men samtidigt så är det en del pengar det också och så mycket skillnad är det väll kanske inte från en 40d upp till en 7d. Eller visst är det skillnad, men kanske inte värt de ex antal tusen som jag skulle behöva lägga emellan. En Nikon d300s låter ju också lockande, men då är det ändå likvärdig en Canon 7d och då måste jag också som sagt köpa nya objektiv också.
Sen har tanken slagit mig att jag skulle köpa en Nikon d90 begagnad och lite objektiv, men nja, begagnat är alltid begagnat och går de sönder så står man där med skegget i brevlådan. Sen har en tanke lagts på en Nikon d700, men ja ni ser hur det är:/
Sen har jag även funderat på att ha kvar min kamera helt enkelt och skita i någon som helst uppgradering just nu och fortsätta fotografera med det jag har.
Men just nu funderar jag i alla fall att sälja allt jag äger och har och inte köpa någonting så slipper jag ligga vaken på kvällen och fundera. . . =P
Ja just, det är min födelsedag idag, syrran ringde förut och undra om jag skulle korka upp min Champange som jag fick i Frankrike förra året när jag fyllde år, jag svarade att "Nä, ska spara den där flaskan tills jag fyller 70, halsa den, bli vimmelkantig, bryta lårbenshalsen och dö på operationsbordet";)

PS. Jag har ungefär lika dålig humor som farssan DS.

Jahopp, det var de det. . .

Publicerat: 2010-08-21 / 12:02:35
Ja hopp!

Då var det ännu en gång bevisat att jag är rätt virrig uppe i huvve. Skulle ta med mig mitt bildbehandlingsprogram till morsan och farsan och skulle precis börja installera den, då jag insåg att det var filmen Sherlock Holmes som var i fodralet *suck*. Man blir bra less på sig själv och detta innebär att mitt bloggande stannade just här. . .

Inge kul att blogga utan bilder, så man får fortsätta när jag kommer tillbaka till min dator. . . .


Marie och Mathias 2010

Publicerat: 2010-08-20 / 17:20:29


Så där ja, det var allt för denna gång. Detta var mitt allra första bröllop som jag fotografat och jag kan säga att det var både roligt och lärorikt:) Måste även tacka Cicci som så tappert assitera mig under porträttfotograferingen, med diverse prylar som behövdes:)

Och tack Marie och Mathias för jag fick fotografera er alldeles speciella dag:)

Bröllop-kyrkan

Publicerat: 2010-08-20 / 11:50:45
Nu kommer bilderna från själva kyrkan:)
Bröllop-förberedelser

Publicerat: 2010-08-20 / 10:59:34
Hej!

Nu var det ett tag sen man skrev, men det har varit mycke med flytten och sen har jag heller inte haft någon internet på ett tag.  Så nu kan man säga att jag är både bostadslös, hemlös och arbetslös=P

Men nu tänkte jag visa lite bilder från brölloppet:) Jag börjar med förberedelserna:Lägger upp mer bilder senare idag:)

Sneak-peak. .

Publicerat: 2010-08-07 / 00:51:29

Hej och hå!

Nu har jag skickat iväg bilder som Marie och Mathias kan välja ifrån:)
Tänkte därför att det kanske inte gör något om jag lägger upp två bilder från brölloppet som ett litet smakprov:)I morgon är det flytta som gäller. . natti!PACKAR FÖR FULLT. . .

Publicerat: 2010-08-03 / 18:58:17

Hej hej!

Tänkte bara snabbt berätta för er som inte redan vet att jag håller på och packar för fullt, ska nämligen flytta från min lilla lägenhet här i Östersund. Fråga mig dock inte vart jag ska ta vägen, för så långt har jag inte hunnit tänka.

Har varit riktigt effektiv idag, hunnit med vardagsrum och hall. Funderar på att fortsätta med köket eller badrummet, men vet inte om jag pallar mer idag:)

Ibland önskar jag att man hade ett svart hål som man skulle kunna stoppa in en massa rat som man har hemma, men så funkar det ju inte. Ett löfte som jag har, den dagen jag flyttar in i en ny bostad är att INTE köpa en massa onödigt. Världen är tillräckligt full med rat.

Nä nu ska jag göra lite mer nytta tror jag, eller så lägger jag mig på soffan en stund. Få se vad det blir. . .


Bröllop

Publicerat: 2010-08-01 / 23:59:47
Hej!

Igår fotograferade jag mitt första heldagsbröllop. Ska berätta mer om det i morgon. 

Men måste säga så mycket att så mycket kärlek man sett i helgen, ja det har jag inte sett på länge:)
Kommer ta ett tag innan jag kan visa bilder från brölloppet, då brudparet måste ju få se allt först. Men jag lägger ut bilder på mina kära vänner Cecilia och Tomas, som jag förövrigt fick bo hos under helgen:)Nu är det sängen som gäller, för jag är helt slut. Min ryggont vill inte gå bort:/