Vinter och kallt. . .

Publicerat: 2010-11-30 / 19:47:42

Nu har man övergett stora staden Sundsvall för lite idyllisk småstads liv. Helgen i Sundsvall var väldans trevlig, god mat och gott sällskap. På lördagen efter jag varit och tittat på kattungen så for jag ner till Birsta en sväng och kika på när Rogge och hans syster köpte julklappar, två timmar senare var jag helt knäckt av folkmassorna.

Detta fotade jag när jag gick på en promenad till affärn idag:  
Lillskruttan. . .

Publicerat: 2010-11-27 / 21:32:55

God kväll!

Idag har det varit fullt upp. Jag var och hälsa på Cicci och Tomas och fick se den mest sötaste kattungen ever. Hon var sååååååå söt och jag hoppas verkligen de döper henne till Rut. Skulle passa henne perfekt. Det är också av rasen Devon Rex och även om jag tidigare inte känt att det skulle kunna vara en katt för mig, så nu skulle jag mer än gärna velat stoppa ner den lille i fickan innan jag for därifrån.

Så klart så hade jag med mig min kamera och fotograferade henne och måste säga att hon kommer nog bli en fin fotomodell, hon var verkligen lättfotograferad:)

Slänger upp en bild på storebrorsan hennes så länge, lille Holger:


Tävling på photoshoprecept.se

Publicerat: 2010-11-23 / 10:01:19Nu är det dags att tävla på photoshoprecept.se, genom att man använder något av de 16 recept som Sannah som driver sidan har delat med sig (plus några gästbloggare). Gå in och kika vett ja genom att klicka på bannern här ovan.

Ska se om jag har något bidrag att tävla med jag också:)


Bloggtips

Publicerat: 2010-11-21 / 20:27:09

Här kommer två bloggtips, Mandy Lynne och Kriscinda har nått så otroligt fina bilder på sina bloggar så man nästan storknar:) (Klicka på respektive banner så kommer ni vidare till bloggen).


Ett litet collage. . .

Publicerat: 2010-11-21 / 15:02:30
Dagens ord

Publicerat: 2010-11-20 / 11:34:19God dag!

Fick ett tips på ett nytt fantastiskt ord som jag kunde forma med mina små pärlor. . rotmos. . .

Fick en idé att jag skulle göra en liten video till min blogg, MEN ska nog inte prata själv i såna fall. Jag låter nämligen som Maria Montasami *skratt*. Inge ont om henne, hon är den skönaste av alla Hollywood fruar. Men, jag lät inte riktigt klok.


Bokstavspärlor

Publicerat: 2010-11-19 / 16:09:00

Köpte pärlor från Tradera, för jag hade en idé om vad jag skulle göra med dem. Tyvärr fanns inga av de bokstäver som jag hade behövt, med i förpackningen och det enda ordet jag kom på att jag kunde skriva är den nedan:Så idén stöp där. . .


Två olika syn på vinter. . .

Publicerat: 2010-11-19 / 13:52:30


(Kamera: Olympus tough 3000)

Hej!

Tog och lånade en kompaktkamera idag och gick ut i det fina solskenet och tog några kort. Annars lunkar det mesta på i samma spår, förutom att jag på något konstigt vis blivit besatt av tradera igen. Sitter just i denna stund och spanar in mina bud. Har redan budat och vunnit en auktion som jag ska ge bort i julklapp, vilket fynd säger jag bara.

Nä detta går inte. . . Borde städa, måste städa. . .vi hörs. . .


Inspiration

Publicerat: 2010-11-11 / 11:37:52
Hej hej!

Sitter och tittar ut genom fönstret och det snöar, det har snöat sen i förrgår. Det som är positivt är att det är inte långt till jul och efter jul så börjar det bli ljusare igen *jippeeeee*

Har suttit och drömt mig bort på ikeas hemsida och tittat på tavelramar.Den dagen jag får mig en lägenhet så kommer väggarna bli förgyllda med foton, texter och allt möjligt annat som jag tycker är snyggt *längtar*