CD-omslaget är nu klart. . .

Publicerat: 2010-07-27 / 23:43:14Nu är det äntligen klart och så här ska omslaget se ut.


Photoshop!

Publicerat: 2010-07-27 / 15:00:58
Hej!

Eftersom man jobbat natt hela sommaren, så börjar man som vanligt att få svårt att sova när man väl är ledig. Så klockan tre imorse satt jag och knåpa lite med photoshop för nöjes skull och gjorde två varianter av denna bild:


Variant 1

Variant 2

Av någon konstig anledning så fotograferar jag detta hus VARJE gång jag är upp till Rogers stuga, då detta hus står öde precis nedanför. Eller öde är den väll inte men det är ingen som bor där i alla fall. Det är väll någon slags tvångsbeteende jag har utvecklat *skratt*

Höst i luften

Publicerat: 2010-07-26 / 23:09:07
Hej!

I flera dagar har det känts som att det är höst i luften, riktigt frisk och en aning kall luft har det varit. Igår spöregna det och i morse var allt ute täckt med vattendroppar och det var riktigt fint. Försökte fånga några av dessa vattendroppar, men det är svårt att vara stadig på handen och samtidigt slåss med vinden.

Men fick till några skapliga i alla fall:
Ikväll blev jag också äntligen klar med urvalet till layouten på skivomslaget, så nu är bara för att dem att välja vilken de vill ha. Hoppas de blir nöjda med något av förslagen *håller tummarna*

Visar det färdiga resultatet sen när de valt klart. .


SOMMAR FÖR MIG. . .

Publicerat: 2010-07-21 / 17:10:03
?

Publicerat: 2010-07-13 / 21:11:56


Mindre bra. . .

Publicerat: 2010-07-12 / 00:32:24

Det heter att man aldrig är dålig, utan "mindre bra" på någonting. . . Hm, håller inte riktigt med om den saken just nu. . Layout är inte riktigt min vänn.

Tänkte ändå visa min nyinköpta bil, visst är den fin? Killen jag köpte den av sa att den var körklar och allt. . .


Min kisse misse som blir 13 år den 17 Juli

Publicerat: 2010-07-11 / 15:26:35
Hej!

Igår fick jag träffa min älskade kisse misse som inte längre bor hos mig, hon fick flytta till ett gott hem för några år sedan då jag fick flytta in i lägenhet och när mina föräldrar flytta. Men hon har det bra där hon är:)Det är så fruktansvärt fint nu ute i naturen. . .

INLÅST PÅ CAMPINGEN. . .

Publicerat: 2010-07-06 / 14:27:48

Hej!

Måste berätta något sjukt som hände mig i Söndags kväll. Jag satt hemma och hade inget att göra, så jag tänkte att jag tar cykeln och far ner till Storsjön och sitter där en stund och filosoferar, så jag for. Sen for jag hemåt. När jag kommit ungefär en halv kilometer bort så insåg jag att jag glömt ciggpaketet vid stranden, så jag vände om och cykla tillbaka. Tror ni paketet låg kvar? Nä så klart den inte gjorde det.

Jag hade ingen plånbok med mig, så jag fick cykla hem och hämta den och sen begav jag mig till Statoil och som jag alltid brukar göra, så gena jag genom Campingen. Jag cykla in bakvägen och väl framme vid ingången från andra hållet, så hade de låst grindarna. Så jag fick ställa cykeln inne på campingen och gick sista biten (det gick nämligen att ta sig ut gående). När jag kom tillbaka och skulle cykla hem så insåg jag till min förskräckelse att de även låst grinden där jag cyklat in. Fan, tänkte jag. Vad ska jag göra nu??

Sen kom jag ju på att det fanns ett hål i staketet på andra ändan av campingen som man alltid gått igenom när man varit hos Lisa och skulle till Ica. Så jag cykla dit, men då har de ju så klaaaaaart fixat staketet efter tre år, så hålet fanns inte kvar.

Ja, så där stod jag med min cykel bland överförfriskade Tyskar och Norrmänn och visste inte vart jag skulle ta vägen. Men till slut fick jag lämna cykeln på campingen och gå hem i mina flipp-floppare. Väl hemma klockan 01,00 på natten så kunde jag konstatera att ena hälsenan var paj, kroppen värkte och jag tänkte i mitt stilla sinne varför i h*lvete jag skulle ner till stranden för!!??

Men men igår när jag var och hämta tillbaka min cykel så cykla jag förbi Ica och köpte med mig skita billiga jordgubbar som jag satt och mumsa på ute på gräsmatten:)


VÄRMEN ÄR FRAMME. . .

Publicerat: 2010-07-02 / 17:05:04

Idag har jag suttit ute i solen druckit apelsin Mer och läst tidningen. . .
"Covering it with and laaakan, that´s just knäppt"
Älskar Simon och Thomas inredningsprogram. . Speciellt Simons "Svengelska"


Sommar

Publicerat: 2010-07-01 / 22:47:18
Kvällen sista inlägg. .

Var ut i den fina kvällsolen. . . och snöade in mig på en endaste växt. . (snöade in mig, fiffigt sagt, sol-snö. . ja ni fattar).


Studentporträtt. . fortsättning

Publicerat: 2010-07-01 / 20:22:39
Hej!

Nu har jag försökt komma ikapp allt som måste göras på den lilla lediga tiden man har mellan arbetspassen. Ordnat med lite fler studentkort på fina Martina:


Sjukt sjukt sjukt

Publicerat: 2010-07-01 / 13:45:46
Hej!

Varje dag så ploppar det upp i huvve en massa som jag skulle kunna skriva om här på bloggen, men sen när jag öppnar blogg.se, ja då har allt försvunnit och jag får inte ner något skrivet.

Men jag har drömt sjuka drömmar nästan varje natt sen några veckor tillbaka. Igår natt t ex så drömde jag om att en kille som inte direkt var nykter hade fått tatuera in en helarms tatuering och jag fick panik när jag såg den. I min vildaste fantasi så trodde jag att det hela skulle bli snyggare om jag tatuerade över allt med ett motiv på muminpappan??!!!, tro mig det vart bara värre.

I natt som var så drömde jag om finlandsfärjan och ett sunkigt gym där jag var tvungen att tävla i bänkpress mot några biffiga killar för att kunna hinna med färjan. På något konstigt sett så han jag inte med någonting, utan hamnade hemma hos en kompis mamma istället, där jag stötte på en person som jag inte träffat på evigheter.

Sen har jag vaknat och varit sjukt trött och inte ett dugg utvilad. . .Drömmar ska ju betyda något sägs det. . hm?? Undra vad dessa drömmar betyder. . .

****

Undra om det slutar blåsa ute snart?
Ska ta och masa mig ut då i såna fall, det regnar ju inte som i går i alla fall. Det var som att någon hällde hinkvis med vatten på mig igår när jag knata upp på affärn nämligen.
Var som en dränkt råtta när jag stega in på affärn. .